Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk és megdinszteljük, majd hozzáadjuk a tonhalkonzervet, a paradicsompürét és a ketchupot. Körülbelül 1 dl vizet öntünk hozzá, hogy szósz sűrűségű legyen. Belereszeljük vagy belepréseljük a fokhagymagerezdeket, belecsöpögtetjük a citromlevet, majd sóval, borssal, oregánóval, kakukkfűvel és babérlevéllel ízesítjük. Néhány percig összefőzzük, majd a babérleveleket kivesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.06.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk és megdinszteljük, majd hozzáadjuk a tonhalkonzervet, a paradicsompürét és a ketchupot. Körülbelül 1 dl vizet öntünk hozzá, hogy szósz sűrűségű legyen.

Belereszeljük vagy belepréseljük a fokhagymagerezdeket, belecsöpögtetjük a citromlevet, majd sóval, borssal, oregánóval, kakukkfűvel és babérlevéllel ízesítjük.

Néhány percig összefőzzük, majd a babérleveleket kivesszük a szószból, és az egészet összekeverjük a kifőtt tésztával.

Tálalhatjuk reszelt sajttal megszórva, vagy megszórjuk a tetejét sajttal, és sütőben rápirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is