Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségkeveréket és a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megpároljuk. A halfiléket enyhén megsózzuk, majd 10 perc állás után leitatjuk róluk a nedvességet. Lisztbe forgatjuk, és zsiradékban mindkét oldalukat készre sütjük. A megsült halszeleteket félretesszük. A visszamaradt zsiradékhoz hozzáöntjük a bort, felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínnel simára kevert lisztet, és az egészet összeforraljuk, amíg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Turmezei Rita
Beküldte: 2013.06.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségkeveréket és a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megpároljuk.

A halfiléket enyhén megsózzuk, majd 10 perc állás után leitatjuk róluk a nedvességet. Lisztbe forgatjuk, és zsiradékban mindkét oldalukat készre sütjük. A megsült halszeleteket félretesszük.

A visszamaradt zsiradékhoz hozzáöntjük a bort, felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínnel simára kevert lisztet, és az egészet összeforraljuk, amíg sűrű mártást kapunk.

Egy jénai tál aljára elterítjük a párolt zöldségeket, ráhelyezzük a sült halszeleteket, majd leöntjük a mártással. 200 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük.

Ezután rászórjuk a reszelt sajtot, és visszatesszük annyi időre, amíg a sajt szépen ráolvad.

Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Turmezei Rita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is