Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Péksütik

Húsos batyu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát apróra vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, kevés kakukkfüvet adunk hozzá, ráöntjük a húsleves alapot, és a húst puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a főtt burgonyakockákat. A túrót a tejföl felével kikeverjük, beletesszük az aprított petrezselymet, majd az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.06.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát apróra vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, kevés kakukkfüvet adunk hozzá, ráöntjük a húsleves alapot, és a húst puhára pároljuk.

Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a főtt burgonyakockákat. A túrót a tejföl felével kikeverjük, beletesszük az aprított petrezselymet, majd az egészet összekeverjük a kihűlt hússal.

A réteslapokat szétválasztjuk, és olajjal lekenjük. Kettőt egymásra helyezünk, majd négyfelé vágjuk. A közepére egy-egy kanál tölteléket teszünk, és batyu formára összefogjuk a széleket.

A tetejüket tejföllel lekenjük, és 180 fokon szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is