Elkészítése
A burgonyát apróra vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, kevés kakukkfüvet adunk hozzá, ráöntjük a húsleves alapot, és a húst puhára pároljuk.
Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a főtt burgonyakockákat. A túrót a tejföl felével kikeverjük, beletesszük az aprított petrezselymet, majd az egészet összekeverjük a kihűlt hússal.
A réteslapokat szétválasztjuk, és olajjal lekenjük. Kettőt egymásra helyezünk, majd négyfelé vágjuk. A közepére egy-egy kanál tölteléket teszünk, és batyu formára összefogjuk a széleket.
A tetejüket tejföllel lekenjük, és 180 fokon szép pirosra sütjük.
