Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Házi abált szalonna

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát egy lábasban főni tesszük, annyi vízben, amennyi ellepi. A főzővízhez adunk egy gerezd felaprított fokhagymát, sót és a babérlevelet. Amikor a szalonna bőre és a húsa is jól megpuhult, kivesszük a vízből, és kissé lecsepegtetjük. Egy tányérra tesszük, a tetejét késsel bevágjuk vagy bekockázzuk. A maradék fokhagymát ráaprítjuk, majd a szalonnát megsózzuk, borsozzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.06.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát egy lábasban főni tesszük, annyi vízben, amennyi ellepi. A főzővízhez adunk egy gerezd felaprított fokhagymát, sót és a babérlevelet.

Amikor a szalonna bőre és a húsa is jól megpuhult, kivesszük a vízből, és kissé lecsepegtetjük. Egy tányérra tesszük, a tetejét késsel bevágjuk vagy bekockázzuk.

A maradék fokhagymát ráaprítjuk, majd a szalonnát megsózzuk, borsozzuk, és őrölt pirospaprikával egyenletesen meghintjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is