Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, a paprikát kisebb darabokra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és szintén feldaraboljuk. Kevés zsiradékon (pl. mangalicazsíron) megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, sóval, borssal, és saját levében 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát, és újabb […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, a paprikát kisebb darabokra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és szintén feldaraboljuk.

Kevés zsiradékon (pl. mangalicazsíron) megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk.

Ezután megszórjuk pirospaprikával, sóval, borssal, és saját levében 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát, és újabb 25 percig pároljuk.

Közben a rizst kevés zsiradékon kissé megpirítjuk, majd hozzákeverjük a húshoz. Ráöntjük a húslevest és a forró vizet (vagy az összes vizet), egyszer felforraljuk.

Ezután az egészet tepsibe vagy jénaiba tesszük, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük. 10 perc után egyszer átkeverjük.

A végén friss, aprított petrezselyemmel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is