Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük pihenni. A krém hozzávalóit – a tojásfehérje és a befőtt kivételével – egy tálban simára keverjük. Ezután a felvert tojásfehérjehabot óvatosan beleforgatjuk, hogy könnyű, levegős krémet kapjunk. Egy 39×25 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta kétharmadát belenyomkodjuk az aljába. Egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.06.14.

Hozzávalók a tésztához

A krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük pihenni.

A krém hozzávalóit – a tojásfehérje és a befőtt kivételével – egy tálban simára keverjük. Ezután a felvert tojásfehérjehabot óvatosan beleforgatjuk, hogy könnyű, levegős krémet kapjunk.

Egy 39×25 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta kétharmadát belenyomkodjuk az aljába. Egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet, majd a lecsepegtetett citrusmix befőttet is rászórjuk.

A megmaradt tésztát nagy lyukú reszelőn a sütemény tetejére reszeljük.

Előmelegített, 180 fokos sütőben, tűpróbáig sütjük. A sütés felétől alufóliával letakarjuk, hogy a teteje ne égjen meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is