Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tokányok, pörköltek

Hentestokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd kisütjük a zsírját és kiszedjük egy tányérra. A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük a szalonnából kisült zsíron, majd ezt is kivesszük. Ha szükséges, öntünk még alá egy kis olajat. Ugyanebbe az edénybe beletesszük az apróra vágott sonkát, egy picit megpirítjuk, majd kivesszük és jöhet a hagyma. Amikor a hagyma […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.06.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd kisütjük a zsírját és kiszedjük egy tányérra.

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük a szalonnából kisült zsíron, majd ezt is kivesszük. Ha szükséges, öntünk még alá egy kis olajat.

Ugyanebbe az edénybe beletesszük az apróra vágott sonkát, egy picit megpirítjuk, majd kivesszük és jöhet a hagyma.

Amikor a hagyma is megpirult, visszatesszük a húst, a sonkát és a szalonnát is. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott uborkát, sózzuk, borsozzuk és egy kis mustárral ízesítjük, majd készre pároljuk.

Ha szeretnénk önthetünk rá egy picit az uborka levéből is, nem fogja elrontani.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Reggeli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is