Elkészítése
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott burgonyát és a karikákra vágott kolbászt. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk.
A főtt tojásokat megpucoljuk és felszeleteljük. Egy fej vöröshagymát megpucolunk, felkockázzuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a tojáskarikákat, felöntjük vízzel, és sózzuk. Miután felforrt, belekeverjük a liszttel elkevert tejfölt, és összeforraljuk.
A tepsi alját olajjal megkenjük, ráhelyezzük a felszeletelt hagymát, arra a tarhonyát, majd a mártásos tojást. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és forró sütőben átsütjük.
