Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Leves receptek

Alma-ananász leves hidegen

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almákat meghámozzuk, kockára vágjuk, hogy ne barnuljon, meglocsoljuk a citrom levével. Meghintjük fahéjjal és hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot is, majd annyi vízzel felengedve, amennyi ellepi feltesszük főni. Amikor megfőtt az alma felét félre tesszük. Ugyanígy az ananász felét is, ez lesz a levesbetétünk. A maradék ananászt levével együtt az almára öntjük és egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.06.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almákat meghámozzuk, kockára vágjuk, hogy ne barnuljon, meglocsoljuk a citrom levével. Meghintjük fahéjjal és hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot is, majd annyi vízzel felengedve, amennyi ellepi feltesszük főni. Amikor megfőtt az alma felét félre tesszük. Ugyanígy az ananász felét is, ez lesz a levesbetétünk.

A maradék ananászt levével együtt az almára öntjük és egy botmixerrel pürésítjük. A tejszínt kevés pürésített levessel simára kikeverjük és összeforraljuk, végül belereszeljük egy citrom héját. Ha szükséges, cukorral édesítjük. Jól behűtve, hidegen tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is