Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet egy kevés sóval és olívaolajjal feltesszük főni. Amíg felforr, előkészítjük a mártást: a hagymát, a bacont és a füstölt tarját felkockázzuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk a bacont és a hagymát, majd hozzáadjuk a füstölt húst is. A főzőtejszínben elkeverjük a reszelt sajtot, a parmezánt és a tojást. Ezt az egyveleget enyhén megsózzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A vizet egy kevés sóval és olívaolajjal feltesszük főni. Amíg felforr, előkészítjük a mártást: a hagymát, a bacont és a füstölt tarját felkockázzuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk a bacont és a hagymát, majd hozzáadjuk a füstölt húst is.

A főzőtejszínben elkeverjük a reszelt sajtot, a parmezánt és a tojást. Ezt az egyveleget enyhén megsózzuk, fehér borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a serpenyő tartalmához. Végül egy kevés friss, aprított bazsalikomot is belekeverünk. Pár percig forraljuk, majd letakarva félretesszük.

A kifőtt tésztát leszűrjük – hideg vízzel is leöblítjük –, majd tányérra szedjük. A tetejére kanalazunk a mártásból, és megszórjuk reszelt parmezánnal, valamint más sajttal is. Díszítésként friss bazsalikomlevelet adunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is