Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Szalonnás pontyfilé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A filéket szalonnába tekerjük, majd forró serpenyőben vagy sütőben addig sütjük, amíg szép pirosra nem sülnek. A céklát és a krumplit külön-külön megfőzzük, majd még melegen összetörjük. Hozzáadjuk a vajat, a tejet, megsózzuk, és simára keverjük, amíg püré állagú nem lesz. Végül ízesítjük frissen őrölt borssal és szerecsendióval.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Ilcsi konyha
Beküldte: 2013.07.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A filéket szalonnába tekerjük, majd forró serpenyőben vagy sütőben addig sütjük, amíg szép pirosra nem sülnek.

A céklát és a krumplit külön-külön megfőzzük, majd még melegen összetörjük. Hozzáadjuk a vajat, a tejet, megsózzuk, és simára keverjük, amíg püré állagú nem lesz.

Végül ízesítjük frissen őrölt borssal és szerecsendióval.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Ilcsi konyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is