Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyforma lapot sütünk belőle egy 22×38 cm-es tepsi hátoldalán. A krémhez a pudingport simára keverjük a tejjel, majd sűrűre főzzük és kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kihabosítjuk. A töltelékhez az almát lereszeljük, a fahéjjal és a cukorral megpároljuk, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.07.16.

A tésztához

A krémhez

A töltelékhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyforma lapot sütünk belőle egy 22×38 cm-es tepsi hátoldalán.

A krémhez a pudingport simára keverjük a tejjel, majd sűrűre főzzük és kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kihabosítjuk.

A töltelékhez az almát lereszeljük, a fahéjjal és a cukorral megpároljuk, majd lehűtjük.

A sütemény összeállításához az első lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a második lapot, erre jön az almás töltelék, majd a harmadik lapra a maradék krém kerül. Végül befedjük a negyedik lappal.

A tetejére porcukrot szitálunk, vagy bevonjuk tortabevonó étcsokoládéval. Érdemes a krémmel és az almás töltelékkel kezdeni, hogy legyen idejük kihűlni, mire a lapokat megsütjük.

A sütemény pihentetés után, másnapra lesz igazán finom, amikor a lapok megpuhulnak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is