Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyforma lapot sütünk belőle egy 22×38 cm-es tepsi hátoldalán.
A krémhez a pudingport simára keverjük a tejjel, majd sűrűre főzzük és kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kihabosítjuk.
A töltelékhez az almát lereszeljük, a fahéjjal és a cukorral megpároljuk, majd lehűtjük.
A sütemény összeállításához az első lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a második lapot, erre jön az almás töltelék, majd a harmadik lapra a maradék krém kerül. Végül befedjük a negyedik lappal.
A tetejére porcukrot szitálunk, vagy bevonjuk tortabevonó étcsokoládéval. Érdemes a krémmel és az almás töltelékkel kezdeni, hogy legyen idejük kihűlni, mire a lapokat megsütjük.
A sütemény pihentetés után, másnapra lesz igazán finom, amikor a lapok megpuhulnak.
