Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Oldalasok

Sertés receptek

Paradicsomos-mézes sült oldalas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmossuk és a szokásos módon besózzuk. A mézet, a mustárt, a paradicsompürét és a ketchupot (szükség esetén kevés cukrot is) összekeverjük. A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk, a keverékhez adjuk, majd beleszórjuk a rácsipkedett bazsalikomleveleket is. Az oldalast beleforgatjuk ebbe a fűszeres masszába, és 10–15 percig állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.07.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megmossuk és a szokásos módon besózzuk. A mézet, a mustárt, a paradicsompürét és a ketchupot (szükség esetén kevés cukrot is) összekeverjük. A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk, a keverékhez adjuk, majd beleszórjuk a rácsipkedett bazsalikomleveleket is.

Az oldalast beleforgatjuk ebbe a fűszeres masszába, és 10–15 percig állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják. Ezután 175 °C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.

A hús elkészültét illata és színe is jelzi. A sütés végére sűrű, gazdag szaft képződik körülötte, amit kihagyni vétek – tunkolni kötelező.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is