Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Gyümölcsleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet egy lábasban feltesszük melegedni, hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, a citromkarikákat, egy csipet sót és a mézet. Felforraljuk, majd néhány percig főzzük, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket. Ezután a darabos fűszereket eltávolítjuk, majd a megtisztított, feldarabolt gyümölcsöket a fűszeres vízhez adjuk, és addig főzzük, amíg megpuhulnak. Közben a főzőtejszínt simára keverjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

A habaráshoz

Elkészítése

A vizet egy lábasban feltesszük melegedni, hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, a citromkarikákat, egy csipet sót és a mézet. Felforraljuk, majd néhány percig főzzük, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.

Ezután a darabos fűszereket eltávolítjuk, majd a megtisztított, feldarabolt gyümölcsöket a fűszeres vízhez adjuk, és addig főzzük, amíg megpuhulnak.

Közben a főzőtejszínt simára keverjük a pudingporral, és amikor a gyümölcsök megpuhultak, ezzel a keverékkel behabarjuk a levest. Folyamatos keverés mellett még néhány percig főzzük, hogy besűrűsödjön.

A levest kihűtjük, majd hidegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is