Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst a felaprított vörös- és fokhagymával kevés olajon megpirítjuk, közben sóval, borssal, majoránnával és kevés kaporral fűszerezzük. Amikor levet enged, hozzáadjuk a pirospaprikát és ízlés szerint egy kevés Erős Pistát is. A rizst félig megfőzzük, majd összekeverjük a húsos raguval, és ha szükséges, utánafűszerezzük. A tököt legyaluljuk és besózzuk. Egy tepsi aljára terítjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
juhaszviki
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst a felaprított vörös- és fokhagymával kevés olajon megpirítjuk, közben sóval, borssal, majoránnával és kevés kaporral fűszerezzük. Amikor levet enged, hozzáadjuk a pirospaprikát és ízlés szerint egy kevés Erős Pistát is.

A rizst félig megfőzzük, majd összekeverjük a húsos raguval, és ha szükséges, utánafűszerezzük. A tököt legyaluljuk és besózzuk.

Egy tepsi aljára terítjük a rizses ragu felét, erre jön a gyalult tök, majd a maradék ragu. A tejfölt elkeverjük egy kevés pirospaprikával, sok aprított kaporral és sóval, majd egyenletesen a tetejére öntjük.

Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt összesütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is