Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: Először a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejet, az olajat és a kakaóport. Ezután belekeverjük a sütőporral összekevert lisztet is. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan hozzáforgatjuk a kakaós masszához. Töltelék: A túrót összekeverjük a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, valamint a búzadarával. Egy közepes méretű, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.06.03.

Kakaós tésztához

Túrós részhez

Elkészítése

Tészta:

Először a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejet, az olajat és a kakaóport. Ezután belekeverjük a sütőporral összekevert lisztet is. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan hozzáforgatjuk a kakaós masszához.

Töltelék:

A túrót összekeverjük a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, valamint a búzadarával. Egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. Egy kávéskanál segítségével „foltokban” elhelyezzük a túrós masszát a tészta tetején.

Sütés:

Az előmelegített sütőben, 170 fokon, lassú tűzön kb. 30 perc alatt készre sütjük. A megsülését tűpróbával ellenőrizzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is