Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Tejszínes csirkemell bulgurral

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bulgurt dupla mennyiségű vízben puhára főzzük, a közepébe egy kisebb fej vöröshagymát helyezünk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, a fagyasztott vajbabot kiolvasztjuk, majd együtt pároljuk őket. Hozzáadjuk a vöröshagyma krémet, a delikátot, valamint ízlés szerint a kedvenc fűszerkeverékünket vagy egy kevés borsot. Felöntjük tejszínnel, és az egészet puhára pároljuk. Ha minden megfőtt, egy nagyobb jénai […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Szabados Erika
Beküldte: 2013.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A bulgurt dupla mennyiségű vízben puhára főzzük, a közepébe egy kisebb fej vöröshagymát helyezünk.

A csirkemellet csíkokra vágjuk, a fagyasztott vajbabot kiolvasztjuk, majd együtt pároljuk őket. Hozzáadjuk a vöröshagyma krémet, a delikátot, valamint ízlés szerint a kedvenc fűszerkeverékünket vagy egy kevés borsot. Felöntjük tejszínnel, és az egészet puhára pároljuk.

Ha minden megfőtt, egy nagyobb jénai tálat kiolajozunk. Alulra rétegezzük a bulgurt, ráhalmozzuk a vajbabos csirkemellet, majd így folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére beirdalt, felszeletelt szalonnadarabokat teszünk, és 200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a szalonna szépen megpirul. Tálalás előtt sajtot reszelünk a tetejére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Szabados Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is