Elkészítése
A lapok hozzávalóit a liszt kivételével gőz fölött habosra keverjük, majd összedolgozzuk a liszttel. Az így kapott tésztát négy egyenlő részre osztjuk, és egy nagyméretű tepsi hátoldalán egyenként kisütjük őket. Akkor jó, ha illatosan “kiabál”, ez kb. 10 percet jelent.
A krémhez a tejet a búzadarával sűrűre főzzük. A porcukrot a margarinnal kihabosítjuk, majd a kihűlt darás krémmel összedolgozzuk.
A sütemény összeállítása:
Az első mézes lapra rákenjük a krém felét, majd ráhelyezzük a második lapot. Ezt megkenjük a lekvárral, és ráhelyezzük a harmadik lapot. Erre jön a krém másik fele, majd végül a negyedik lap. A máz hozzávalóit összemelegítjük, és még melegen a sütemény tetejére kenjük.
Hűvös helyen hagyjuk pihenni legalább egy éjszakán át, hogy a lapok megpuhuljanak. Ezután szeleteljük.

