Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Végy 1 köralapú jénait és sugár (vagy átlós) irányban béleld ki szalonnacsíkokkal. Úgy tedd meg, hogy legyen annyi túllógó rész, hogy a végén ezt rá tudd hajtani a már megtöltött tálra. A csirkemelleket sózd le és forgasd lisztbe, majd tojásba. Ezt ismételd meg még egyszer. Rakd le az első réteget a tálba, majd hintsd be […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.28.

Hozzávalók

Elkészítése

Végy 1 köralapú jénait és sugár (vagy átlós) irányban béleld ki szalonnacsíkokkal. Úgy tedd meg, hogy legyen annyi túllógó rész, hogy a végén ezt rá tudd hajtani a már megtöltött tálra.

A csirkemelleket sózd le és forgasd lisztbe, majd tojásba. Ezt ismételd meg még egyszer.

Rakd le az első réteget a tálba, majd hintsd be reszelt sajttal. Fűszerezd saját ízlésed szerint. (Én több fűszert is használok, de rétegenként csak egy fajtát.) Majd ismételd meg a fentieket addig, míg a tálba fér.

Az utolsó réteget is nyugodtan sajtozhatod, mert ez kerül felülre a sütésnél, és mikor tálalod, ez lesz a torta alja.

Borítsd be teljesen szalonnával. Hajtsd rá a lelógó szalonnacsíkokat, majd tedd kb. 180 fokra előmelegített sütőbe

Kb. 30-35 percig süsd fedő alatt, majd miután levét vedted, süsd tovább, hogy ropogós legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is