Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Tejszínes kukoricás sertéscomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk és eltesszük főni, az apróra vágott foghagymával, borssal, sóval és a vegetával. A főzőtejszínt kikeverjük a lisztel, a sajttal és a megpucolt apróra vágott hagymával. Mikor a hús teljesen megpuhult, olajon megpirítjuk, ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt. 2 perc alatt össze főzzük és megszórjuk piros paprikával. Krumpli pürével […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kgyorgyi68
Beküldte: 2013.08.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk és eltesszük főni, az apróra vágott foghagymával, borssal, sóval és a vegetával.

A főzőtejszínt kikeverjük a lisztel, a sajttal és a megpucolt apróra vágott hagymával. Mikor a hús teljesen megpuhult, olajon megpirítjuk, ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt.

2 perc alatt össze főzzük és megszórjuk piros paprikával. Krumpli pürével tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
kgyorgyi68
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is