Elkészítése
Minta:
A vajat elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásfehérjét, majd a lisztet, végül az ételfestéket. A masszát habzsákba töltjük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a mintát a papírra nyomjuk. Ezután a tepsit hűtőbe tesszük addig, amíg elkészítjük a piskótamasszát.
Piskóta:
A hozzávalókból a szokásos módon piskótamasszát készítünk. Elővesszük a hűtőből a mintázott sütőpapírt, ráöntjük a piskótatésztát, és 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Amikor elkészült, még melegen kiborítjuk a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és feltekerjük. Így hagyjuk kihűlni.
Töltelék:
A pudingport elkeverjük a liszttel és a cukorral, majd a tejjel csomómentesre keverjük. Lassú tűzön, folyamatos keverés mellett felfőzzük, amíg sűrű nem lesz.
Közben a margarint a cukorral habosra keverjük. Ha a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarinos krémet, végül belekeverjük a darált diót is.
A kihűlt piskótát kitekerjük, megtöltjük a diós-vaníliás krémmel, majd újra feltekerjük.
