Elkészítése
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a többi hozzávalót – a diót és a mogyorókrémet kivéve.
A masszát egy 35×30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, a tetejét megszórjuk dióval, majd előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük. Még melegen megkenjük mogyorókrémmel, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tojássárgákat elkeverjük a tejjel, a pudingporral és a liszttel, majd kis lángon sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd robotgéppel habosra keverjük. A krémet két részre osztjuk, az egyik felébe belekeverjük az olvasztott csokoládét.
A kihűlt tésztára először a vaníliás krémet kenjük, majd ráhelyezünk egy réteg tejben megmártott háztartási kekszet. Erre simítjuk a csokoládés krémet.
A tejszínt kemény habbá verjük, a sütemény tetejére simítjuk, majd kakaóporral megszórjuk.
Másnap, jól lehűtve, szeletelve tálaljuk.
