Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Csokoládés babapiskótás őzgerinc

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet felforraljuk a fél margarinnal. A pudingport a cukorral és egy kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük, majd a forró tejhez adjuk, és folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Amikor kissé kihűlt, belekeverjük a kakaóport. Egy őzgerincformát sütőpapírral kibélelünk. A langyos krémhez hozzáadjuk a mazsolát, a darált vagy durvára vágott diót, a felaprított sport szeletet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kgyorgyi68
Beküldte: 2013.08.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejet felforraljuk a fél margarinnal. A pudingport a cukorral és egy kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük, majd a forró tejhez adjuk, és folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Amikor kissé kihűlt, belekeverjük a kakaóport.

Egy őzgerincformát sütőpapírral kibélelünk.

A langyos krémhez hozzáadjuk a mazsolát, a darált vagy durvára vágott diót, a felaprított sport szeletet és az összetört babapiskótát. Annyi piskótát hagyjunk ki, amennyi a teteje (később az alja) befedéséhez elegendő.

A masszát beleöntjük az őzgerincformába, elegyengetjük, és a tetejét kirakjuk a félretett babapiskótával.

Letakarva egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, majd másnap kiborítjuk, szeleteljük, tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
kgyorgyi68
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is