Elkészítése
Egy 4 literes befőttes üveget félig töltünk magozatlan meggyel. Hozzáadjuk a cukrokat és a fehér pálinkát.
Megkavarjuk és lekötjük. 6 hét múlva fogyasztható is.
Néha az üveget rázzuk meg, hogy biztos feloldódjon a cukor.
Egy 4 literes befőttes üveget félig töltünk magozatlan meggyel. Hozzáadjuk a cukrokat és a fehér pálinkát. Megkavarjuk és lekötjük. 6 hét múlva fogyasztható is. Néha az üveget rázzuk meg, hogy biztos feloldódjon a cukor.
Egy 4 literes befőttes üveget félig töltünk magozatlan meggyel. Hozzáadjuk a cukrokat és a fehér pálinkát. Megkavarjuk és lekötjük. 6 hét múlva fogyasztható is. Néha az üveget rázzuk meg, hogy biztos feloldódjon a cukor.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Egy 4 literes befőttes üveget félig töltünk magozatlan meggyel. Hozzáadjuk a cukrokat és a fehér pálinkát.
Megkavarjuk és lekötjük. 6 hét múlva fogyasztható is.
Néha az üveget rázzuk meg, hogy biztos feloldódjon a cukor.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.