Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csülköt kicsontozzuk, kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, enyhén megsózzuk, majd levesszük a tűzről, pirospaprikával megszórjuk. Ezután tesszük bele a csülköt, a felkockázott paprikát, paradicsomot, ízlés szerint ízesítjük. Felöntjük kevés vízzel és lassú tűzön majdnem puhára főzzük (kb 1 – 1,5 óra). Ekkor kerül bele a felkockázott krumpli, melyet […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A csülköt kicsontozzuk, kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, enyhén megsózzuk, majd levesszük a tűzről, pirospaprikával megszórjuk. Ezután tesszük bele a csülköt, a felkockázott paprikát, paradicsomot, ízlés szerint ízesítjük.

Felöntjük kevés vízzel és lassú tűzön majdnem puhára főzzük (kb 1 – 1,5 óra). Ekkor kerül bele a felkockázott krumpli, melyet puhára főzünk. Ha elkészült, beleöntjük a vörösbort, kicsit még összefőzzük és savanyúsággal tálaljuk.

A legjobb, ha módunkban áll, mindezt bográcsban elkészíteni, mert kicsit a füstös íz is átjárja.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is