Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Gulyásleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gulyásleves alapja pörköltalap. Az apróra vágott vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a felkockázott húst, és a fűszerekkel ízesítjük. Nyáron paprikát és paradicsomot, télen pedig 1-2 evőkanál üveges lecsót adunk hozzá. Fedő alatt legalább másfél órán át főzzük, majd hozzáadjuk a zöldségeket és a burgonyát, felöntjük vízzel, és tovább főzzük fedő alatt, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2013.08.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A gulyásleves alapja pörköltalap. Az apróra vágott vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a felkockázott húst, és a fűszerekkel ízesítjük. Nyáron paprikát és paradicsomot, télen pedig 1-2 evőkanál üveges lecsót adunk hozzá.

Fedő alatt legalább másfél órán át főzzük, majd hozzáadjuk a zöldségeket és a burgonyát, felöntjük vízzel, és tovább főzzük fedő alatt, amíg minden megpuhul – ez körülbelül további 40-50 perc. Jó étvágyat kívánunk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is