Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a paprika krémleves könnyű, mégis karakteres ízű fogás, amelyet a bacon és a pesto tesz különlegessé. Selymes állagát a tejszín biztosítja, tálaláskor pedig változatos kiegészítőkkel tehetjük még izgalmasabbá.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.08.17.

Hozzávalók

Elkészítése

  1. A paprikát, hagymát és bacont felkockázzuk.
  2. Kevés olívaolajon megdinszteljük a hagymát és a bacont.
  3. Hozzáadjuk a paprikát, majd ízesítjük oregánóval és cayenne borssal.
  4. Beledobjuk a préselt fokhagymát, majd hozzákeverjük a pestót is.
  5. Az egészet felöntjük 6–8 dl húslevessel, és kb. 25 percig főzzük.
  6. Sóval, borssal ízesítjük.
  7. Botmixerrel simára pépesítjük.
  8. Visszatesszük a tűzhelyre, és főzőtejszínnel krémesítjük.

Tipp

A levest kínálhatjuk pirított zsemlekockával, mini mozzarella golyóval vagy paprikával töltött olívabogyóval is. Ha még pikánsabb ízt szeretnénk, egy csipet erősebb chiliport is adhatunk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is