Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Kecskeméti rakott palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A barackdzsemet elkeverjük a pálinkával. Kivajazott tűzálló tálba rátegezzük a palacsintákat, Úgy-hogy minden palacsinta tetejét megkenjük lekvárral, és megszórjuk dióval.A tetejére üres palacsinta kerüljön. Sütőbe téve átmelegítjük, majd kivéve kenjük be cukorral ízesített tojáshabbal. Visszatéve a sütőbe addig süssük, míg a tojáshab megszilárdul, és kissé karamelizálódik.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A barackdzsemet elkeverjük a pálinkával. Kivajazott tűzálló tálba rátegezzük a palacsintákat, Úgy-hogy minden palacsinta tetejét megkenjük lekvárral, és megszórjuk dióval.A tetejére üres palacsinta kerüljön. Sütőbe téve átmelegítjük, majd kivéve kenjük be cukorral ízesített tojáshabbal. Visszatéve a sütőbe addig süssük, míg a tojáshab megszilárdul, és kissé karamelizálódik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is