Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pasta al tonno egy ízletes és gyorsan elkészíthető olasz tésztaétel, amelyben a tonhal és a szardínia gazdag íze találkozik a krémes tejszínes szósszal. Az olívaolaj, a parmezán és a petrezselyem még karakteresebbé teszi, így igazi mediterrán hangulatot varázsol az asztalra.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.08.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A tonhal- és szardíniakonzervet lecsepegtetjük, majd egy tálban összekeverjük a főzőtejszínnel, az olívaolajjal és a parmezán felével. Sóval, borssal ízesítjük, végül aprított petrezselyemzöldet adunk hozzá.

A spagettit bő, sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük, és visszatesszük egy száraz edénybe. Hozzáadjuk a vajat, és addig keverjük, amíg teljesen elolvad. Ekkor beleforgatjuk a tonhalas-tejszínes masszát.

Tálaláskor megszórjuk a maradék reszelt parmezánnal, és fekete olívabogyóval díszítjük.

Tipp

A tészta még gazdagabb lesz, ha kevés citromhéjat reszelünk a szószba. Egy csipet csilipor vagy pár csepp citromlé is jól illik hozzá, ha pikánsabb ízeket szeretnénk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is