Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az ananászos csirkemell édes és sós ízek harmonikus találkozása. A szaftos csirkemell, a füstölt tarja, az ananász és az olvadó sajt együtt egy különleges, mégis egyszerűen elkészíthető fogást ad. Kiváló választás hétvégi ebédhez vagy ünnepi alkalomra.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.08.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemelleket kettévágjuk, kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint fűszerezzük. Ezután lisztben megforgatjuk, és kevés zsiradékon hirtelen átsütjük mindkét oldalukat.

Az elősütött hússzeleteket vajjal kikent jénaiba fektetjük. Mindegyikre egy szelet füstölt tarját, egy ananászkarikát és egy szelet sajtot helyezünk.

Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad és enyhén megpirul.

Tipp

A sajt helyett füstölt sajttal vagy mozzarellával is elkészíthetjük. Köretnek a rizs mellett jól illik hozzá párolt zöldség vagy friss saláta is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is