Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sonkás tészta saláta egy könnyű és laktató fogás, amely hidegen a legfinomabb. A friss zöldségek, a sonka és a túrós-tejfölös öntet tökéletesen kiegészítik egymást, így remek választás lehet vacsorára, vendégvárónak vagy akár másnapra is.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.09.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A kifőzött, kihűtött tésztát összekeverjük a kockára vágott sonkával, paradicsommal, pritamin paprikával, hagymával és az aprított petrezselyemzölddel.

A túrót simára keverjük a tejföllel és a saláta fűszerkeverékkel, majd a zöldséges-sonkás alaphoz adjuk. Az egészet alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol bevonja az öntet.

A salátát legalább fél órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Hidegen tálaljuk.

Tipp

A salátát gazdagíthatjuk kukoricával vagy reszelt sajttal is. Ha pikánsabb ízt szeretnénk, a tejföl egy részét joghurtra cserélhetjük, így frissebb, könnyedebb lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is