Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húsos, sonkás tészták

Tészta félék receptjei

Lapocka medvehagymás sajtmártásban spagettivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A puha hús és a krémes szósz jól illik a tésztához, így tartalmas ebéd vagy vacsora lehet.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2013.09.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra vágjuk, kevés olívaolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott, megmosott lapockát, és fehéredésig pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük az alaplével. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.

Ezután belekeverjük a sajtkrémet és a medvehagyma pestót. A keményítőt kevés vízben feloldjuk, majd az ételhez adjuk, hogy a mártás kissé besűrűsödjön.

Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a húsos mártással tálaljuk.

Tipp

Medvehagyma pesto helyett snidlinggel, petrezselyemmel vagy zellerzölddel is elkészíthető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is