Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Macihagyma olajban friss citromlével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Salátákhoz, húsokhoz vagy tésztákhoz is felhasználható, és hónapokig eláll.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
anikò varga
Beküldte: 2013.09.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A medvehagymát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd finomra aprítjuk. Egy közepes méretű üvegbe tesszük, ízesítjük friss citromlével, majd felöntjük egyenlő arányban olívaolaj és napraforgóolaj keverékével, amíg teljesen ellepi.

Ízlés szerint tehetünk bele néhány gerezd fokhagymát is. Az üveget lezárjuk, és hűvös helyen tároljuk. Felbontás nélkül hónapokig eláll.

Tipp

Kiváló tésztákhoz, pirítósra vagy salátaöntetek alapjaként.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is