Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Oregánós csirkeragu párolt rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az oregánós csirkeragu gyorsan elkészíthető, tejszínes szószban párolt étel, amelyet friss fűszerek tesznek igazán ízletessé. Könnyű vacsorának vagy ebédnek is ideális, párolt rizzsel kínálva teljes, laktató fogás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
margo58
Beküldte: 2013.09.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemellet megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst, átforgatjuk, és megszórjuk őrölt borssal és oregánóval.

Lefedve, saját levében kb. 15 percig pároljuk. Ezután felöntjük a főzőtejszínnel, sózzuk, delikáttal ízesítjük, és pár percig forraljuk, amíg a szósz besűrűsödik.

Tálalás

Forrón, párolt rizzsel tálaljuk.

Tipp

A raguhoz adhatunk egy marék friss spenótot vagy gombát is, így még gazdagabb lesz az íze. Ha intenzívebb fűszerezést szeretnénk, kevés bazsalikomot vagy rozmaringot is keverhetünk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
margo58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is