Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Gyümölcsös pudingtorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gyümölcsös pudingtorta egy frissítő, réteges desszert, amely gyümölcskocsonyából, pudingból és gyümölcsből áll. Látványos külseje miatt ünnepi alkalmakra is ideális, ráadásul előre elkészíthető, így tálaláskor már csak szeletelni kell.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
huszanke
Beküldte: 2013.09.08.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy kuglófformát kivizezünk. A gyümölcskocsonya port felforralt vízben feloldjuk, és a felét a formába öntjük. Hagyjuk megdermedni.

Közben a tejszín ízű pudingport 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. A megdermedt kocsonyára barackszeleteket (vagy más gyümölcsöt) teszünk, ráöntjük a pudingot, és hagyjuk megdermedni.

Ezután ismét gyümölcsréteget helyezünk el rajta, majd ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét. Végül a puncs pudingot is elkészítjük a maradék cukorral és tejjel, majd a formába öntjük.

Amikor teljesen kihűlt, a tortát hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt egy tányérra kifordítjuk, és szeletekre vágva kínáljuk.

Tipp

A tortát variálhatjuk más gyümölcsökkel, például eperrel, szőlővel vagy körtével. Ha különlegessé szeretnénk tenni, a pudingba keverhetünk kevés reszelt citromhéjat vagy kókuszreszeléket is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
huszanke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is