Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Fűszerekkel kent csirkecomb, salátával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fűszerekkel kent csirkecomb egyszerűen elkészíthető, mégis ízletes fogás. A pácolt, omlós csirke mellé friss, káposztás-jégsalátás köret jár fokhagymás tejfölös öntettel, amely teljessé teszi az ételt.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Druanita
Beküldte: 2013.09.18.

Hozzávalók

A hamis páchoz

A salátához

Az öntethez

Elkészítése

Hús:

A csirkecombokat egy tűzálló üvegtálba tesszük, villával megszurkáljuk. A páchoz valókat alaposan elkeverjük, majd ráöntjük a húsra. Fóliával letakarjuk, és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és további 25–30 percig sütjük, amíg a combok szépen megpirulnak.

Saláta:

A káposztákat, a jégsalátát és a hagymát nagyon vékony csíkokra vágjuk, majd egy nagy tálban összekeverjük.

Öntet:

A zúzott fokhagymát összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal és csípős paprikával. Az öntetet a salátára öntjük, és alaposan elkeverjük, hogy mindenhová jusson belőle.

Tálalás

A sült csirkecombokat a friss salátával kínáljuk, így teljes értékű, könnyed fogást kapunk.

Tipp

A páchoz tehetünk egy kevés citromlevet vagy mustárt is, így frissebb ízt kap a hús. A salátát feldobhatjuk reszelt sárgarépával vagy kukoricával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Druanita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is