Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Túróval töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A túróval töltött csirkecomb ízletes és különleges húsétel, amely egyszerre omlós és fűszeres. A töltelékben a túró és a zöldfűszerek gondoskodnak a friss ízekről, a ropogósra sült combokat pedig fokhagymás tejföllel kínálhatjuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.09.21.

Hozzávalók

Töltelék

Egyéb

Elkészítése

Előkészítés

A csirkecombokat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd grill fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A bőrüket óvatosan fellazítjuk, hogy a töltelék beleférjen. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, és belehelyezzük a combokat.

Töltelék

A túrót a vajjal vagy zsírral, az összezúzott fokhagymával, sóval, borssal, ételízesítővel és a felaprított metélőhagymával kikeverjük. A tölteléket a combok bőre alá kanalazzuk.

Sütés

A combokat előmelegített sütőben, fóliával lefedve kb. 1 órán át sütjük. Ezután a fóliát levesszük, és addig sütjük tovább, amíg a bőr szépen megpirul és ropogós lesz.

Tálalás

A sült combokat fokhagymás tejföllel kínáljuk, amihez a tejfölt a zúzott fokhagymával elkeverjük. Bármilyen körettel tálalható, például sült burgonyával, rizzsel vagy friss salátával.

Tipp

A tölteléket feldobhatjuk apróra vágott friss paprikával vagy reszelt sajttal is. Ha szeretnénk intenzívebb ízt, a töltelékhez keverhetünk egy kevés füstölt szalonnát is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is