Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húsos, sonkás tészták

Tészta félék receptjei

Tejfölös-spenótos-szalonnás tortellini

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a tejfölös-spenótos-szalonnás tortellini gyorsan elkészíthető, mégis tartalmas fogás. A ropogós szalonna, a friss bébi spenót és a fűszeres tejfölös szósz tökéletesen kiegészíti a tésztát. Ideális hétköznapi vacsorára, amikor kevés időnk van, de mégis ízletes ételt szeretnénk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.09.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A tortellinit a csomagoláson jelzett módon megfőzzük, majd leszűrjük.

Közben az újhagymát felkarikázzuk (a zöld részét is felhasználjuk), a fokhagymát felszeleteljük, a szalonnát apró kockákra vágjuk.

Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük a kacsazsírt, majd a szalonnát ropogósra pirítjuk rajta. Hozzáadjuk az újhagymát és a fokhagymát, kis lángon együtt pároljuk. Megszórjuk oregánóval és bazsalikommal, majd hozzáadjuk a spenótot, és pár percig kevergetve fonnyasztjuk.

Végül belekeverjük a tejfölt, és összeforgatjuk a leszűrt tortellinivel.

Tálalás

A kész ételt parmezán sajttal megszórjuk, és friss paradicsomkarikákkal kínáljuk. Forrón, frissen a legfinomabb.

Tipp

A tejfölt helyettesíthetjük tejszínnel is, így selymesebb, krémesebb szószt kapunk. A szalonna helyett sonkával is elkészíthetjük, így könnyebb, lágyabb ízvilágot adhatunk az ételnek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is