Elkészítése
A lisztet összekeverjük a provence-i fűszerkeverékkel, a sóval, a borssal és a zúzott fokhagymával. A csirkecombokat alaposan beleforgatjuk ebbe a keverékbe, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük őket egymás mellé. A maradék fűszeres lisztet a tetejükre szórjuk.
A vöröshagymát felkarikázzuk, és a húsokra helyezzük. A sajtot lereszeljük, majd a hagymakarikák tetejére szórjuk. A tejfölt simára keverjük a tökmagolajjal, és ezzel megkenjük a combokat.
A tepsit lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben közepes hőfokon sütjük, amíg a hús teljesen meg nem puhul. Az utolsó 10 percre levesszük a fóliát, és visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt szépen rápiruljon a tetejére.
Tipp
Ha szeretnénk még gazdagabb ízt, a tejfölös-tökmagolajos öntethez keverhetünk apróra vágott friss petrezselymet vagy snidlinget. Köretként párolt rizs vagy friss saláta illik hozzá a legjobban.
