Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mascarponés spagetti egy gyorsan elkészíthető, krémes tésztaétel, amely egyszerre egyszerű és különleges. Az aszalt paradicsom és a fűszeres olaj gazdag ízt ad a mascarponés mártásnak, a friss petrezselyem és a reszelt sajt pedig teljessé teszi az élményt. Ideális választás egy hétköznapi vacsorára, amikor kevés idő alatt szeretnénk valami finomat az asztalra tenni.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2013.10.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Tészta főzése

A spagettit lobogó, sós vízben, kevés olajjal a csomagoláson feltüntetett ideig főzzük. Leszűrjük, de forrón félretesszük a mártás elkészítéséhez.

Mártás elkészítése

Közben egy kisebb edényben felforrósítjuk az olívaolajat (legjobb az aszalt paradicsom fűszeres olaját használni). Hozzáadjuk a feldarabolt aszalt paradicsomot, majd belekeverjük a mascarponét. Sóval, fehérborssal és frissen őrölt korianderrel ízesítjük, amíg egynemű, krémes mártást kapunk.

Összeállítás és tálalás

A forró, leszűrt spagettit átforgatjuk a mascarponés mártásban, és azonnal tálaljuk. A tetejét apróra vágott petrezselyemmel és reszelt sajttal szórjuk meg.

Tipp

A mascarponés szósz alapját gazdagíthatjuk kevés reszelt citromhéjjal, ami frissítő ízt ad. Ha tartalmasabbá szeretnénk, sült csirkecsíkokkal vagy pirított gombával is feldobhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is