Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A paradicsomsaláta friss és könnyű köret, amely bármilyen húsétel vagy tészta mellé jól illik. A hagyma, az ecet és az olívaolaj egyszerűen, mégis ízletesen egészíti ki a paradicsom természetes zamatát. A pihentetés során az ízek szépen összeérnek, így igazán frissítő salátát kapunk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.10.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A paradicsomot megmossuk, majd karikákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, és félkarikákra szeleteljük.

Egy mélyebb tál aljára elterítjük a paradicsom szeletek negyedét, majd ráhelyezzük a hagyma szeletek negyedét, kissé szétszálazva. Megszórjuk sóval és őrölt borssal. Ugyanezt a rétegezést még háromszor megismételjük, amíg a hozzávalók elfogynak.

A tetejét meglocsoljuk ecettel és olívaolajjal, majd bőségesen megszórjuk aprított petrezselyemzölddel. Lefedve, hűvös helyen legalább 1 órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp

Ha tartalmasabb salátát szeretnénk, a rétegek közé tehetünk szeletelt zöldpaprikát vagy uborkát is. Hidegen, friss kenyérrel is kiváló.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is