Elkészítése
A tészta alapanyagait összegyúrjuk úgy, hogy omlós tésztát kapjunk. Óvatosan kinyújtjuk a tésztát ujjnyi vastagságúra, majd köröket szaggatunk belőle. Ezeket csőszerűre hajtjuk.
Ebben segíthet, ha például rossz partvisnyelőből (persze fa legyen, hogy még véletlenül se gyújtsuk fel a sütőt) 10 cm-es darabokat vágunk, és ezekre hajtjuk a köröket, majd ezeket a sütés alatt is benne hagyjuk, így megőrzik az alakjukat.
A tésztát 150 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Ha megsültek, kiszedjük a segédeszközöket, már ha van, és megtöltjük a krémmel.
A legkönnyebben habzsák segítségével. A krémet vagy a pudingot főzhetjük édesebbre is, mivel a tésztában nincs cukor.
A töltésnél vigyázzunk, hogy a cső alakúra sült tészták ne törjenek el, mert könnyen repednek.


