Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Majonézes céklavacsora

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Az egyben megfőtt céklát meghámozzuk, és az almareszelőn lereszeljük. A majonézt simára keverjük a kefirrel, zúzott fokhagymával, sóval, citromlével, és borssal. a még meleg céklát azonnal belekeverjük a mártásba, és jól átforgatva hagyjuk kihűlni. A hűtőszekrényben fél napig állni hagyjuk. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egyben megfőtt céklát meghámozzuk, és az almareszelőn lereszeljük. A majonézt simára keverjük a kefirrel, zúzott fokhagymával, sóval, citromlével, és borssal. a még meleg céklát azonnal belekeverjük a mártásba, és jól átforgatva hagyjuk kihűlni. A hűtőszekrényben fél napig állni hagyjuk. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is