Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Csirkés borsópörkölt egy könnyen elkészíthető, mégis tartalmas egytálétel, amely a klasszikus magyaros ízeket idézi. Ideális választás családi ebédhez vagy vacsorához, rizzsel vagy tésztával kínálva.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kitti_recept
Beküldte: 2013.10.15.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk az ételízesítőt, majd a felkockázott csirkemellfilét és a csirkecombokat. A húst fehéredésig pirítjuk, ezután belekeverjük a feldarabolt tv paprikát, a zúzott fokhagymát és az aprított petrezselyemzöldet. Felöntjük kevés vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk a paprikát.

Amikor a paprika megpuhult, lehúzzuk a tűzről, meghintjük a fűszerpaprikával, majd hozzáadjuk a paprikakrémet és a zöldborsót. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára főzzük. A csirkés borsópörköltet rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

Tipp

A pörköltet gazdagíthatjuk egy kevés tejföllel vagy csípős paprikával, ha erőteljesebb ízekre vágyunk. Ha marad belőle, másnap még jobban összeérnek az ízek, így akár újramelegítve is finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kitti_recept
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is