Elkészítése
Az 5 tojásból piskótát sütünk, kihűtjük. Megkenjük eperízzel, majd nem túl sűrűn kirakjuk eperszemekkel. Kemény habbá verjük a habtejszínt. A habot a tésztára simítjuk. Néhány órára a hűtőbe tesszük, majd utána szeletelhető.
Az 5 tojásból piskótát sütünk, kihűtjük. Megkenjük eperízzel, majd nem túl sűrűn kirakjuk eperszemekkel. Kemény habbá verjük a habtejszínt. A habot a tésztára simítjuk. Néhány órára a hűtőbe tesszük, majd utána szeletelhető.
Az 5 tojásból piskótát sütünk, kihűtjük. Megkenjük eperízzel, majd nem túl sűrűn kirakjuk eperszemekkel. Kemény habbá verjük a habtejszínt. A habot a tésztára simítjuk. Néhány órára a hűtőbe tesszük, majd utána szeletelhető.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az 5 tojásból piskótát sütünk, kihűtjük. Megkenjük eperízzel, majd nem túl sűrűn kirakjuk eperszemekkel. Kemény habbá verjük a habtejszínt. A habot a tésztára simítjuk. Néhány órára a hűtőbe tesszük, majd utána szeletelhető.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.