Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Gyümölcs előkészítése Az almát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A szőlőt leszemezzük, majd mindkettőt kevés vízben (éppen csak lepje el) feltesszük főni. Fűszerezés Hozzáadjuk a citromlevet, a fahéjat, a szegfűszeget, a sót és ízlés szerint kristálycukrot. Addig főzzük, amíg a gyümölcsök megpuhulnak. Habarás A tejfölt elkeverjük a vaníliás pudingporral és a vaníliás cukorral. A keveréket a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.11.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Gyümölcs előkészítése

Az almát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A szőlőt leszemezzük, majd mindkettőt kevés vízben (éppen csak lepje el) feltesszük főni.

Fűszerezés

Hozzáadjuk a citromlevet, a fahéjat, a szegfűszeget, a sót és ízlés szerint kristálycukrot. Addig főzzük, amíg a gyümölcsök megpuhulnak.

Habarás

A tejfölt elkeverjük a vaníliás pudingporral és a vaníliás cukorral. A keveréket a puha gyümölcshöz adjuk, majd folyamatos keverés mellett egyet forralunk rajta. Ezután levesszük a tűzről.

Tipp

A szószt tálalhatjuk melegen, húsok mellé is, de hidegen, desszertként a legfinomabb. Egy kevés darált dióval vagy mandulával megszórva még gazdagabb ízhatást érhetünk el.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is