Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Savanyúságok

Hordós savanyúság

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket kivéve keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, amíg a só és a cukor fel nem oldódik. Helyezzük a leveleket egy 30 literes hordó aljába, majd a zöldségeket: uborka, paprika (akár káposztával töltve is), fokhagyma, gyöngyhagyma, zöld paradicsom, fiatal csillagtök, karfiol (vagy bármi, ami az adott szezonban elérhető). Az elkészítés során folyamatosan lehet hozzáadni […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket kivéve keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, amíg a só és a cukor fel nem oldódik.

Helyezzük a leveleket egy 30 literes hordó aljába, majd a zöldségeket: uborka, paprika (akár káposztával töltve is), fokhagyma, gyöngyhagyma, zöld paradicsom, fiatal csillagtök, karfiol (vagy bármi, ami az adott szezonban elérhető).

Az elkészítés során folyamatosan lehet hozzáadni és kivenni belőle. Tegyünk nehezéket a tetejére úgy, hogy a zöldségek mindig a lé alatt maradjanak.

Amikor az összes zöldség megsavanyodott, kész a savanyúság.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is