Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Fasírt hagyományosan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált hús 5 szelet száraz kenyér 2 db tojás 1 ek só ízlés szerint bors ízlés szerint pirospaprika ízlés szerint ételízesítő 4 gerezd fokhagyma Elkészítése: A kenyér szeleteket vízbe áztatjuk, a darált húst fűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a jól kinyomkodott kenyereket. Összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a tojást és bő olajban megsütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Anett Kulcsár
Beküldte: 2013.11.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált hús
  • 5 szelet száraz kenyér
  • 2 db tojás
  • 1 ek só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint pirospaprika
  • ízlés szerint ételízesítő
  • 4 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

A kenyér szeleteket vízbe áztatjuk, a darált húst fűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a jól kinyomkodott kenyereket. Összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a tojást és bő olajban megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Anett Kulcsár
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is