Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Sertéstokány Marcsi módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertés comb 40 dkg gomba 40 dkg zöldborsó 1 nagy fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 paradicsom olaj ízlés szerint só őrölt bors majoránna őrölt kömény 1 dl tejföl pirospaprika 6 közepes csemege uborka Elkészítése: Az apróra vágott hagymát olajon megpárolom. A sertés combot egészen vékony csíkokra vágom, majd hozzáadom a hagymához […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.11.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertés comb
  • 40 dkg gomba
  • 40 dkg zöldborsó
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • olaj
  • ízlés szerint só
  • őrölt bors
  • majoránna
  • őrölt kömény
  • 1 dl tejföl
  • pirospaprika
  • 6 közepes csemege uborka


Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát olajon megpárolom. A sertés combot egészen vékony csíkokra vágom, majd hozzáadom a hagymához és fehéredésig pirítom.

A gombát megpucolom és felszeletelem, az apróra vágott paradicsomot hozzáadom a húshoz, majd egymás után a gombát és a zöldborsót is. Sózom, fűszerezem borssal, köménnyel és bőven majoránnával. Lefedem, hagyom párolódni, ha kevés leve lenne, pici vizet adok hozzá.

Amikor a hús és a többi hozzávaló megpuhult, fűszerezem pirospaprikával. Hozzáadom a szeletelt uborkát a tejfölt, lefedem és további 7-8 percet forralom lassú tűznél.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is