Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Hozzávalók a tésztához: 40 dkg fehérliszt 2 dl víz 2 tk. só 3 ek. olívaolaj 1 ek. oreganó 1/2 élesztő 1 dl langyos tej 1 kk. cukor az élesztő felfuttatásához Feltét: pizzakrém gépsonka szeletek kukorica reszelt trappista sonka csíkok bacon szalonna csíkok lila hagyma Elkészítése: A dagasztótálba tesszük a lisztet és a közepébe egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.11.04.

Elkészítése

Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:

  • 40 dkg fehérliszt
  • 2 dl víz
  • 2 tk. só
  • 3 ek. olívaolaj
  • 1 ek. oreganó
  • 1/2 élesztő
  • 1 dl langyos tej 1 kk. cukor az élesztő felfuttatásához

Feltét:

  • pizzakrém
  • gépsonka szeletek
  • kukorica
  • reszelt trappista
  • sonka csíkok
  • bacon szalonna csíkok
  • lila hagyma


Elkészítése:

A dagasztótálba tesszük a lisztet és a közepébe egy kis mélyedésbe szórjuk a kiskanál cukrot, rámorzsoljuk az élesztőt és felöntjük a meglangyosított tejjel. Ha felfutott az élesztő a többi hozzávalót is beletesszük a tálba, megdagasztjuk a tésztát, majd meleg helyen hagyjuk a duplájára kelni.

Gáztepsibe sütőpapírt teszünk és a tésztát a tepsi méretére nyújtjuk, és ráterítjük a papírra. Ezek után felkerül a feltét a pizzára. A tepsit sütőbe tesszük, és közepes lángon pirosra sütjük.
Jó tanács: ha a sajtra kerülnek a szalonnák és a lila hagyma, akkor szépen átsülnek ők is és nem maradnak a sajt alatt rágósan és sületlenül!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is